Creative | Conscious | Creaveg

Élelmiszeripari kutatás-fejlesztés területén a Food Control vállalatcsoportunk az utóbbi másfél évtizedben a vegán és diétás kényelmi termékek fejlesztésére koncentrál.


Innovatív kontrolling és menedzsment rendszereink segítségével az ételek készítésének felügyeletére, vizsgálatára, auditálására is koncentráltunk, hogy kiemelkedően magas minőségű élelmiszerekkel szolgáljuk ki a piacokat.

Mert hiszünk benne hogy étkezésünkkel jobbá tehetjük a világot!

Hiszünk benne, hogy a húsfogyasztás csökkentése (flexitáriánus táplálkozás) egészségünket és környezetünket szolgálja. Az emberiség ráeszmélt a fenntartható életmód szükségességére és egyre nagyobb az igény olyan termékekre, melyek segítségével ez megvalósítható.
 
A Creaveg termékek ezt a változást szolgálják. Hiszünk benne, hogy az éttermekben nem csak két-háromfajta étel, hanem egy egész étlap megvalósítható Creaveg felhasználásával.

A Creaveg nem csak az élelmiszeripari és vendéglátóipari szakemberek, hanem a háztartások mindennapjaiban is jelen lesz. Egyensúlyt teremtünk a táplálkozásunkban, önmagunkban és környezetünkben!

A Creaveg legfőbb előnyei:

  • Hazai fejlesztés, hazai termék.
  • A világ legjobb bab- és borsófehérjéiből készül.
  • Ellenőrzött termék: a termőföldtől az asztalig.
  • Bármilyen étel elkészíthető belőle.
  • Textúrája tökéletesen hússzerű.
  • Kiemelkedően magas a fehérjetartalma.
  • Tökéletes esszenciális aminosavtartalommal bír.
  • Egészséges és környezetkímélő.

Kreáld magad a tökéletes vegán ételeket!

A Creaveg lehetőséget nyújt a változatos táplálkozás megvalósítására.
Használata egyszerű, nem igényel szaktudást és különleges technológiát. 

Fűszerezésének mennyiségében ugyan eltér a húsételeknél megszokottól, de ez inspiráló a mesterszakácsok és természetesen a kísérletező otthoni szakácsok számára is.

Mi magunk ezzel a termékcsaláddal szeretnénk támogatni a mértékletes húsfogyasztást, és természetesen tisztelve a vega és vegán életstílust választókat, elsősorban azt a víziót tűztük ki célul, hogy tömegessé váljon a tudatos redukcionalista húsfogyasztás világszinten.

A személyenként mérhető ökológiai lábnyomunk ezáltal lélegzetvételhez juttathatja a természet erőforrásait, megadva a lehetőséget a regenerálódásra.

Teljes egészében növényi protein, azaz vegánhús.

A Creaveg termékcsalád egy teljesen, 100%-ban természetes növényi proteinből készült szaknyelven un. húshelyettesítő proteinforrás.

Magas fehérjetartalma, tökéletes aminosav összetétele segítségével kompromisszumok nélkül lehet húsos jellegű ételeket készíteni, miközben az intenzív élelmiszeriparból származó állati húsok fogyasztása arányosan csökkenthető.

A hússzerű textúráknak köszönhetően szinte teljesen azonos mértékben készíthetők el bizonyos típusú ételek a rántott hústól a nemzetközi gasztronómiai különlegességekig.

Ezeknek a szaknyelven texturátumnak nevezett hús-szerkezetek vagy hússzövetek palettájának a folyamatos bővítésével egyre szélesebb palettát biztosítunk az egyes húsétel típusok Creaveggel történő reprodukálására.

100% Környezetbarát hozzávalók

100% Glutén és Szója mentes

Food Control által elismert egészséges vegán hús