Creative | Conscious | Creaveg

MORZSOLT BORSÓFEHÉRJÉVEL KÉSZÜLT ÉTELEK
DARÁLT LÓBABFEHÉRJÉVEL KÉSZÜLT ÉTELEK

Mesterszakács kutató séfjeink

Wagner Ferenc

KUTATÓSÉF/MESterszakács

mesterszakács, 5 éve tagja a Food Control Csoportnak, kutatóséfként a vegán alaptermékek fejlesztése és az ezzel kapcsolatos élelmiszer-biztonsági környezet megteremtése a feladata. A "Vendéglátóipari kényelmi termékek fejlesztése" kutatási projekt szakmai felelőse, emellett a HORECA szektor szakoktatási feladatait vezeti.

Simon Sándor

KUTATÓSÉF/MESTERSZAKÁCS

mesterszakács, 2011-től dolgozik a Food Control Csoportnál, 2017-ig kreatív séfként ezután a vegán készételek fejlesztését irányító kutatóséfként felelős több kutatás fejlesztési projekt szakmai feladataiért. Elhivatott szakember, fontos számára az állandó fejlődés és az innovatív gondolatok megvalósítása az élelmiszeriparban.

100% FINE DINING
élvezd ki mesterszakács nagyköveteink top Creaveges receptjeit


Folyamatosan bővülő séf nagyköveteink támogatják tudatos fogyasztású törekvéseinket, így folyamatosan kísérleteznek, alkotnak, törekszenek különleges gasztroélményt nyújtani a növényi proteinből készített Creaveges alapanyagokból. Az alkotások legalább olyan jó, de inkább sokkal jobb, finomabb, különlegesebb ízélményt nyújtanak majd kísérletező szakácsok részére, mint a megszokott húsos ételek. Séf nagyköveteink ezzel segítik a mértékletes húsfogyasztás, a fenntartható, slow food és egészségesebb táplálkozás igényének minőségi megvalósítását mindenki számára.

Legyél te is gasztokalandor! Iratkozz fel VIP Creaveg-recept hírlevél-listánkra ahol folyamatosan kapsz recept ötleteket, sütési-főzési praktikákat nagyköveteinktől. Ez egy prémium gasztro-klub, ezeket a recepteket csak itt találod meg nálunk! Várunk a creacook-club-ban!